jan 27 2010

Bemutatom a luxus iPad-ot!

Már régóta vágytam egy iPad-ra. Sokszor elképzeltem már, hogy mi mindent tudnék kezdeni egy ilyen remekül megdizájnolt szépséggel. De ilyen csodáról még én sem álmodtam.
Egy új-zélandi építész, Andre Hodgskin megcsinálta. Előre gyártott nyaraló pavilont tervezett és cége 2000 óta forgalmazza iPad néven (az apple örül:).
Az igazán stílusos, sokoldalú variálási lehetőségekkel bíró épületet készen szállítják a megrendelő által kiválasztott ingatlanra.

Több verzióban is megvásárolható ez a luxus kéró. Az egységesen 50 négyzetméteres lakótérrel rendelkező nyaralót, az egy- és kétágyas verzió mellett, egy vendégszobával és külön fürdőszobás egységgel kibővítve is meg lehet rendelni.
A rendkívüli sokoldalúságot támogatja, hogy a belső tér is szabadon rendezhető. Igény esetén, a kivitelező cég, a megrendelő kívánsága szerint építi be a válaszfalakat.
A hardver alapverziója 125 000 dollárba kerül.


Az Ingatlan App Store-ban további kiegészítők rendelhetők.

Forrás: inhabitat


A bejegyzés trackback címe:

https://luxuskero.blog.hu/api/trackback/id/tr401707544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fashionistas 2010.01.28. 16:09:29

Tényleg ha az is Ipad akkor nem lesz ebből jó kis zúzós per?

IZOOM

SirEstate · http://luxuskero.blog.hu/ 2010.01.28. 17:19:21

@Kütyüuniverzoom: Nem valószínű, mert általában egy ilyen védelmet az adott iparágban szokták levédetni. Jelen esetben pl. az építőipar. Ezen kívül még számos termék fut iPad néven, de gondolom az Apple jogászai szemmel tartják az ilyen dolgokat. Ha pedig nem, akkor meg jót tesz a marketingnek :)
süti beállítások módosítása