jan 29 2010

Eladták Michael Jackson Las Vegasi házát

Michael Jackson amihez hozzáért rögtön arannyá változott. A halála óta ezek a kincsek még értékesebbé váltak. Személyes tulajdonai és minden amihez egykoron köze volt, a fanatikus gyűjtők prédájává válhattak.
A Las Vegas északnyugati részén található az a luxus ingatlan, amelyet a sztár az itt tartózkodása alatt használt, pénzügyi nehézségei miatt 2008-ban az Eastern Savings Bank tulajdonába került. A sztár haláláig a banknak nem sikerült jó áron tovább értékesítenie.
A 4500 négyzetméteres ingatlant most végre elkelt. Egy kaliforniai orvos/ügyvéd házaspár vette meg 3,1 millió dollárért.

A birtokot 8 méteres falak veszik körül, hatalmas kapuja mögött impozáns kis luxus kéróval. A házban hét hálószoba, jacuzzi, szauna, lift, fitnesz helység, tánc terem, 16 személyes mozi és egy kis zene stúdió található.
Jacko hálószobájából egy titkos ajtón keresztül, ki lehet jutni a tetőre, ami napozóteraszként funkcionál.
Kint nagyméretű lefedett terasz, medence, kosárlabda- és teniszpálya található.

Igazán csinos kis luxus ingatlan. A sztár ennek ellenére nem nagyon szeretett itt tartózkodni, mert nagyon szűkösnek találta. Hiányolta a zöld területet, ahol sétálni lehet. Én tudnék élni a kompromisszumokkal.


Forrás: Las Vegas Sun
 


A bejegyzés trackback címe:

https://luxuskero.blog.hu/api/trackback/id/tr461712090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása