feb 02 2010

Vegyél egy darabot a "Lost" szigetéből

Sokszor elképzeltem már, hogy milyen izgalmas lehet egy lakatlan szigeten. Imádtam Robinson Crusoe-t és a Számkivetett Tom Hanks-et. De a legtutibb' mégis a "Lost" c. sorozat. Társaságban történő elveszés' még kalandosabb. Főleg ha rejtélyes és bizarr dolgok is fűszerezik a történetet.
Hamarosan elkezdik vetíteni a befejező évadot, ezért a filmesek nemsokára elhagyják a  Hawaiin található, meseszép Oahu szigetet.

A sziget a gyönyörű tengerpartjáról és a hatalmas hullámairól híres. A szörfösök kedvelt találkozóhelye.
Egy kis fantázia és jó sok pénz és bárki a forgatás helyszínén élheti át, a sorozat adta élményeket. A zillow.com most összegyűjtötte a környék eladó ingatlanait, amelyek közül nem mindegyik kifejezetten luxus ingatlan, de az árakat tekintve mégis szívesen sorolnám ebbe a kategóriába.

A környék közkedvelt és igen felkapott, ezért egy romantikus faviskót is csillagászati áron kínálnak. De kárpótol minket a gyönyörű tengerpart, a napsütés és a tudat, hogy mi is elveszhetünk egy kicsit a paradicsomban.


A bejegyzés trackback címe:

https://luxuskero.blog.hu/api/trackback/id/tr501722355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása